"Men alle dem, som tog imod ham, gav han magt til at blive Guds børn, dem, som tror på hans navn." Joh. 1:12.

Jesus er vejen

Jesus er vejen. Ja, hvem er denne Jesus? Jeg må sige til dig, at det kommer meget an på, hvem du spørger i din omgangskreds eller hvor du søger for, at finde et svaret på dette spørgsmål.

Mit helt klare råd til dig er, at du søger i Guds ord, bibelen, som kan lånes på ethvert bibliotek, hvis ikke du har en bibel hjemme hos dig selv.

Jeg vil nu dele et vers fra bibelen med dig, som fortæller dig, hvem denne Jesus er?

"Jesus svarer: Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig" Joh. 14:6.

Jeg vil godt dele nogle videoer med dig: Den første handler om, hvem denne Jesus er? De næste to videoer er sange med Jesus Kristus i centrum, men også sange som viser Jesus Kristus fra flere forskellige perspektiver og sange som viser os en del af den mangfoldige person, som Jesus Kristus er. Til sidst på denne side kan du høre en engelsk udgave af Johannes evangeliet, Guds ord, som bliver oplæst for dig.

Evangeliet om Jesus Kristus, Guds Søn

Her kan du se, hvem denne Jesus er?, Ifølge evangeliet, som står i bibelen.
Har du nogensinde hørt evangeliet ...historien om Jesus? Eller har du hørt det, men aldrig virkelig forstået, hvad det gik ud på?
Denne korte video er for at virkeliggøre for dig, hvad der skete da Jesus gik på jorden -- og med hvilket formål.

Jesus at the center of it all

Denne sang, handler om at Jesus Kristus er vores centrum her i livet og der er ikke noget, som kan måle sig med ham. Jesus er den bedste ven, vi nogen sinde kan få og han elsker os med en evig kærlighed.

Jesus Kristus er den samme i går og i dag, ja, til evig tid

Lovsangspladen "Af Hjertet - For Herren" kan bestilles via dette link:
https://docs.google.com/forms/d/1gbep...
Ellers besøg vores Facebook-side for mere information om salg både gennem iTunes og ved diverse CD-salg.

Facebook: https://www.facebook.com/afhjertetfor...
Kontakt: davidvkristoffersen@gmail.com

The Gospel of John

This is the New King James Version of the New Testament book of John.
Kategori
Uddannelse
Licens
YouTubes standardlicens

Hvis du har fået smag for flere videoer, så kan du, se under "mere" helt ude til højre i meny-linien., Der er både kristne sange og musik, samt forkyndelse fra forskellige af Guds tjener, som peger på, hvem Jesus Kristus er ? Og der er nogle som underviser i Guds ord, samt andre som har et meget klart og skarpt budskab på deres hjerter til den tid vi lever i, både til dem som ikke kender Jesus Kristus og især til alle Guds børn i Guds kirke. Vi lever i de sidste tider og Jesus kommer snart. Derfor vil Gud Fader retfærdiggøre os, helliggøre os og forløse os gennem ordets forkyndelse og Helligåndens værk i vores liv.